بروز ترین ها

اطلاعات عمومی خود را در اینجا بالا ببرید

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

امروز ، با غذاهای اصیل کردی ، از استان زیبای کرمانشاه ، جایی که با هم یاد می گیریم ، خدمت شما می آیم. وقتی از غذاهای مکرر خسته شده ایم ، می توانیم از غذاهای محلی کشور خود برای بدست آوردن تنوع غذایی بسیار زیاد استفاده کنیم. سیب پلو در واقع همان سیب پلو است که نام آن برای آن کوتاه شده است. این غذا با گوشت چرخ شده و همچنین مرغ و یک غذای ساده و آسان بدون محدودیت تهیه می شود.


سیب پلو کرمانشاهی


سیب پلو با گوشت چرخ کرده
عناصر
گوشت چرخ کرده 400 گرم

3 عدد سیب زمینی

3 فنجان برنج

3 عدد پیاز

به مقدار لازم شوید

آرد نخود به مقدار لازم

نمک ، فلفل و زردچوبه در صورت نیاز

زعفران را به مقدار لازم خیس کنید

طرز تهیه
مرحله اول
یک پیاز بردارید و پوست آن را بگیرید. بعد از رنده شدن گوشت ، گوشت را خرد کرده و با نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. آرد نخودچی را به آن اضافه می کنیم. خوب کار کردیم وقتی کاملا مخلوط شد ، مقداری روی کف خود می گذاریم. ما در اندازه های کوچک کثیف سازی می کنیم. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید. کوفته هایمان را سرخ می کنیم.

مرحله دوم
حالا سیب زمینی ها را خیلی ریز پوست کنید و خرد کنید ، تقریباً به اندازه یک حبه قند. دو عدد پیاز اضافی را پوست بگیرید ، و آنها را خوب خرد کنید. سپس پیازها را در روغن سرخ کنید. وقتی طلایی شد ، کمی زردچوبه اضافه کنید. سیب زمینی و کوفته ها را درون تابه بریزید و خوب سرخ کنید.

سطح سوم
اکنون زمان آن است که مس را که یکی دو ساعت قبل شسته ایم بشوییم و بگذاریم شیب دار شود. یک کاسه بر می داریم و نیمی از آن را در آب می ریزیم. بگذارید روی گاز بجوشد. وقتی جوش آمد نمک و برنج را اضافه کنید. وقتی برنج ما نرم شد ، آن را آبکش می کنیم. برای خوش طعم شدن این غذا پیشنهاد می کنم از برنج دم سیاه استفاده کنید. زمان مناسب پخت برنج به نوع برنج بستگی دارد ، بنابراین برنج را امتحان می کنیم. ما یک زن و شوهر می گیریم و پول می دهیم. اگر اطراف او نرم است و مغز او هنوز خام است ، بهترین زمان برای شستشو است.

آخرین مرحله
یک کاسه برمی داریم. مقداری روغن بریزید و بگذارید تا گرم شود. سپس سیب زمینی یا نان لواش را به عنوان ته دیگ ته قابلمه قرار می دهیم. حالا برنج و مواد خود را در قابلمه لایه لایه می کنیم. روی هر لایه شوید خشک خشک بریزید. در آخر ، زعفران را نوشیده و روی برنج می ریزند. بگذارید 5 دقیقه روی گاز و شعله بپزد تا برنج تبخیر شود. حرارت را کم کنید و 45 دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا غذای ما نرم شود. وقتی آماده شد ، مقداری کره داغ را روی برنج بریزید و غذای ما را در بشقاب بگذارید. برای حفظ اصالت غذا ، بهتر است از روغن برنج حیوانی استفاده کنید.

سیب پلو مرغ
مرحله اول
تفاوت این روش با روش قبلی در مواد اولیه این است که فقط مرغ با گوشت جایگزین می شود و البته دیگر به آرد نخود نیازی نیست. در مرحله اول مرغ را برش زده و با فلفل سیاه و نمک مزه دار می کنیم. بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. سپس پیازها را خرد می کنیم. دو فنجان آب در یک کاسه بریزید. ما آن را روی گاز قرار می دهیم. وقتی جوش آمد پیاز و مرغ را به همراه کمی زردچوبه اضافه کنید. بگذارید نیم ساعت روی شعله ملایم بپزد.

مرحله دوم
وقتی مرغ ما پخت ، آن را در کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شود. سپس ما آنها را داریم. پوست کدو رنده کرده و کدو حلوایی را به صورت مکعب های کوچک برش دهید. سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید.

سطح سوم
برنج را به روش قبلی آبکش کنید. روغن را به ته قابلمه بریزید و ته قابلمه مورد نظر را قرار دهید. برنج و موادمان را لایه لایه در قابلمه ریخته و روی هر لایه شوید خشک می ریزیم. قابلمه را می بندیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا برنج تبخیر شود. زعفران را روی برنج بریزید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا برنج به مدت یک ساعت خوب بپزد.

 

ویژگی های سیب پلو


از آنجا که با خواص برنج ، گوشت و مرغ آشنا هستیم و البته منشا این غذا از سیب زمینی است ، ابتدا با خواص سیب زمینی آشنا خواهیم شد.

سیب زمینی سرشار از مواد مغذی مانند فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین A و ویتامین C است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن ، کاهش فشار خون ، سلامت پوست ، کنترل وزن و سیستم گوارشی مناسب است. البته ، این یک منبع عالی از کربوهیدرات ها است ، که باید بیشتر از رژیم های یک ورزشکار باشد.

  • mohammad jamali
  • ۰
  • ۰

اگر به دنبال گیاه تزئینی زیبایی برای قرار دادن در گوشه اتاق خواب ، اتاق نشیمن یا محل کار خود هستید ، یکی از بهترین گزینه ها برگ انجیری است. برگ انجیر گیاهی پهن برگ است که به گونه ای طراحی شده است که برگ های این گیاه با برش های منظم رشد می کنند و در گونه های مختلف ، این سوراخ ها در طرح های مختلف وجود دارد. این گیاه بومی جنگل های بارانی جنوب مکزیک و کلمبیا است و برخی از گونه های آن در بازار ایران یافت می شود. به دلیل شکل مدرن و زیبای این گیاه ، برگ انجیر در بین دوستداران گل و گیاه بسیار محبوب شده است و اگر شما نیز در این لیست باشید ، این مقاله به شما کمک می کند تا از شرایط نگهداری گیاه برگ انجیر مطلع شوید و درباره آن بیشتر بدانید.

معرفی گیاه برگ انجیر


برگ انجیر با نام علمی MONSTERA DELICIOSA گیاهی زیبا و برگ پهن است که به دلیل شکل برگهای آن طرفداران زیادی را در سراسر جهان به خود جلب کرده است. این گیاه بسیار مقاوم است و انتخاب خوبی برای مبتدیان در زمینه گل فروشی و گیاهان است. یک برگ انجیر در زادگاه خود ممکن است به 30 متر برسد. در برگهای این گیاه شکاف و سوراخ وجود دارد که از ابتدا در آنها وجود داشته و کاملاً طبیعی اتفاق می افتد.

اما دلیل این فاصله ها چیست؟! جالب است بدانید که این حفره ها راهی برای محافظت از گیاه در برابر باران شدید و وزش باد شدید در محل تولد آن است. زیرا در صورت عدم وجود این زخم ها ، باد و باران نمی توانند از داخل برگ عبور کنند و در نتیجه باعث شکسته شدن آن می شوند ، اما با این شکاف ها ، باد شدید و باران به راحتی عبور می کند و مشکلی برای آن ایجاد نمی کند.

برگهای این گیاه غیر سمی است ، اما میوه آن که به ندرت در جایی غیر از محل تولد یافت می شود ، حاوی اسید اگزالیک سمی است. در صورت مصرف باعث تحریک فوری و دردناک ، تورم ، تاول و گرفتگی صدا می شود. علی رغم اینکه گل برگ انجیر شکوفا است ، بیشتر مردم به دلیل داشتن برگهای زیبا ، آنها را در خانه نگهداری می کنند و می توانند زیبایی منحصر به فردی به خانه شما ببخشند.

 

 

شرایط نگهداری گیاه برگ انجیر


گیاه برگ انجیر به دلیل استقرار در مناطق گرمسیری ، برای رشد به محیطی گرم و مرطوب نیاز دارد و نسبت به تغییرات دما حساسیت زیادی نشان نمی دهد. اما برای سبز ماندن و رشد برگهای زیبا و زیبا ، شرایط ایده آل دیگری نیز وجود دارد که با هم می خوانیم:

 

1. نور


به دلیل زادگاه این گیاه و سایه درختان بلند روی آن ، نور غیر مستقیم و سایه جزئی را ترجیح می دهد. از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید زیرا باعث سوختن برگها می شود. نزدیک پنجره بهترین شرایط را خواهد داشت و اگر نور کمی دریافت کند ، برگها بی رنگ شده و زخم های خود را از دست می دهند.

 

2. آبیاری


تنها حساسیت به برگ انجیر آبیاری است ، خاک باید بین 2 آبیاری 2 تا 3 اینچ از هم خشک شود ، سپس دوباره آبیاری را امتحان کنید. برای این کار می توانید از یک تکه چوب یا انگشت خود استفاده کنید. چوب یا انگشت را در خاک فرو کنید و عمق 2 سانتی متری را چک کنید اگر خاک به انگشت شما چسبید یا چسبید ، آبیاری باید به عقب رانده شود 2 3. در تابستان ، تعداد آبیاری را افزایش دهید و در صورت گرمای شدید ، حتما اسپری کنید.

 


3. دما


برگ انجیر به تغییرات دما حساس نیست و دمای بین 18 تا 27 درجه برای آنها ایده آل است. اما دمای زیر 13 درجه و بالای 30 درجه نامطلوب است و باید در دمای بالاتر از 30 درجه اسپری شود.

 

4. رطوبت


بهترین راه برای تولید رطوبت در برگ انجیر ایجاد جزیره است. این جزیره به معنای پر کردن گلدان از داخل آب ، ریختن سنگریزه و قرار دادن گلدان روی سنگریزه ها است ، اما گلدان با آب تماس نمی گیرد. به این ترتیب آب داخل گلدان تبخیر شده و رطوبت آن به گیاه می رسد. همچنین در روزهای بسیار گرم ، برگ ها باید اسپری شوند ، کاری که باید انجام شود. برای سمپاشی بهتر است از آب خالص یا آب جوشیده سرد استفاده کنید تا نوک برگها نسوزد.


5. تغذیه مناسب و خاک


استفاده از خاک سبک یا کمپوست آماده برای کاشت بهترین خاک است و ماهیان پس از بارور شدن ، برای داشتن برگهای سبز بزرگ مناسب هستند.

 

6. تعویض گلدان


فاکتورهای مختلفی وجود دارد که به شما می گوید گیاه شما به مقدار بیشتری نیاز دارد: بهتر است گلدان را با اندازه بزرگتر جایگزین کنید. این معمولاً هر سال یا دو سال مورد نیاز است.

 

روش تکثیر برگ انجیر


سه روش تکثیر گیاهان برگ انجیر وجود دارد: 1. کاشت بذر 2. خیساندن ریشه های هوایی 3. تولید مثل با قلمه های ساقه ، که در زیر می آموزیم.

 

1. بذرها را بکارید


برگ انجیر را می توان از گلخانه ها تهیه و در استخرهای کمپوست پرورش داد. آنها را در شرایط عالی نگه دارید تا دانه ها جوانه بزنند و هنگام رشد ، آنها را در یک گلدان بزرگتر و جدید بکارید.

 

 

2. ریشه های هوایی غیرفعال


برگهای انجیر ریشه هوایی دارند ، بنابراین بهتر است آنها را در خاک بکارید یا با چوب خزه ببندید تا بهتر رشد کنند. از این ریشه ها برای تکثیر گیاه نیز استفاده می شود. برگ های انجیر با خیساندن ریشه ها تکثیر می شوند ، بنابراین شما باید ریشه ها را در خاک دیگری بکارید و آبیاری کنید زیرا به گیاه چسبیده است. وقتی گیاه جدید جوانه زد ، آن را از گیاه اصلی جدا کنید.

  • mohammad jamali